Sosiaalityön yhteisvalinnan valintakoe 28.5.2024 klo 14.00-18.00

Sosiaalityön yhteisvalinnan valintakoe järjestetään digitaalisena kokeena Vallu-valintakoepalvelussa. Valintakoe järjstetään valvottuna kokeena sen yliopiston tiloissa, jonka hakija on valinnut hakulomakkeella valintakokeen suorituspaikaksi. 

Vallu-valintakoepalvelussa järjestettävien valintakokeiden ohjeet on koottu Yliopistovalinnat.fi -sivustolle: Ohjeet digitaaliseen valintakokeeseen - Vallu-valintakoepalvelu ja hakijan tulee tutustua etukäteen digitaalisen valintakokeen ohjeisiin.

Löydät tiedon koepaikastasi sinulle sähköpostitse ja tekstiviestitse lähetystä tunnisteesta. Katso tarkemmat ohjeet koepaikalle saapumiseen sen yliopiston sivuilta, jonka koetilaisuuteen osallistut:

Valintakokeen ennakkomateriaali

Valintakoetta varten luettava ennakkomateriaali julkaistaan 30.4.2024 klo 12.00. Valintakoetehtävät perustuvat ennakkomateriaalin lisäksi koetilaisuudessa mahdollisesti jaettavaan aineistoon. Ennakkomateriaalina ja aineistona voidaan käyttää myös englanninkielistä aineistoa.

Ennakkomateriaaliin pääset tästä linkistä (linkin sisältö päivittyy 30.4.2024 klo 12:00).

Edellisten vuosien valintakokeet

Oikealla linkit viime vuosien sosiaalityön yhteisvalinnan valintakokeisiin sekä niiden pisteytysperusteisiin.

Tästä linkistä löydät tiedot edellisten vuosien valintakokeiden ennakkomateriaaleista sekä kokeessa jaetuista aineistoista. 

 

Edellisten vuosien valintakokeet ja pisteytysperusteet:

Yksilölliset järjestelyt valintakokeeessa

Valintakokeen yksilöllisten järjestelyjen hakemisen määräaika: keskiviikko 3.4.2024 ennen klo 15:00.

Yksilöllisiä järjestelyjä haetaan siitä yliopistosta, jossa hakija on ilmoittanut osallistuvansa valintakokeeseen.

 

Tustustu alta yksilöllisten järjestelyjen hakemista koskeviin yliopistokohtaisiin ohjeisiin, jos tarvitset valintakokeeseen yksilöllisiä järjestelyjä esim. terveydellisistä syistä.

Valintakoepisteet-palvelu

Voit tarkastella digitaalisissa valintakokeissa antamiasi koevastauksia ja niiden pisteytyksiä Valintakoepisteet -palvelussa.

Valintakoepisteet -palvelu aukeaa 4.7.2024 kello 12. Palvelu on auki 31.12.2024 saakka.

Mene sivulle https://tulokset.korkeakouluun.fi. Linkki aktivoituu 4.7.2024.
Kirjaudu sisään käyttäen Suomi.fi -palvelun vahvaa tunnistautumista.

 

Jos sinulla ei ole käytössä Suomi.fi -palvelun vahvaa tunnistautumistapaa, pääset kirjautumaan palveluun yhteishaussa jättämäsi hakemuksen kautta:

1. Kun jätit hakemuksen, sait Opintopolusta (osoitteesta noreply@opintopolku.fi) vahvistusviestin otsikolla ”Opintopolku: hakemuksesi on vastaanotettu”. Etsi viesti sähköpostistasi. Varmista, että etsit viestiä siitä sähköpostipalvelusta, jonka sähköpostiosoitteen ilmoitit hakemuksellasi.
2. Viestissä on linkki hakemuksellesi. Linkki on voimassa 14 vrk. Voit tilata itsellesi uuden linkin klikkaamalla vanhentunutta linkkiä. Klikkaa avautuneelta sivulta kohtaa ”Tilaa uusi hakemuslinkki sähköpostiisi” ja odota, että saat uuden linkin sähköpostiisi. Linkin saapumisessa voi mennä useampi tunti.
3. Avaa hakemuksesi uuden linkin avulla.
4. Etsi hakemukseltasi Valintakoepisteet -palvelun linkki. Linkki vie sinut Valintakoepisteet -palveluun.