Sosiaalityön yhteisvalinnan valintakoe

På svenska

Sosiaalityön yhteisvalinnan valintakoe

  • Kokeen aika: Tiistaina 30. toukokuuta 2023 klo 14.00 - 18.00
  • Kokeen paikka: Koepaikat julkaistaan jokaisen hakukohteen valintaperusteissa Opintopolussa

Sinulle ei lähetetä kutsua kokeeseen.

Valintakoe järjestetään digitaalisena valintakokeena. Tarvitset mukaan henkilöllisyystodistuksen sekä oman kannettavan tietokoneen. Tutustu etukäteen digitaalisen valintakokeen ohjeisiin yliopistovalinnat -sivustolla. Tutustu myös sosiaalityön valintakokeeseen osallistumisen ohjeeseen, joka tullaan julkaisemaan tällä sivulla keväällä 2023. Hakija ilmoittaa valintakoepaikkakunnan sitovasti hakulomakkeella Opintopolussa.

Itä-Suomen, Jyväskylän, Lapin, Tampereen ja Turun yliopiston hakukohteissa tehtävät annetaan suomeksi ja sinun on vastattava suomen kielellä. Helsingin yliopiston hakukohteessa, tehtävät annetaan valintasi mukaan suomeksi tai ruotsiksi ja sinun on vastattava tehtäviin kielellä, jolla sait tehtävät. Mikäli olet hakenut Helsingin yliopiston hakukohteeseen, voit vastata valintakokeeseen suomeksi tai ruotsiksi, riippumatta siitä, millä paikkakunnalla suoritat valintakokeen.

Valintakoetta varten luettava ennakkomateriaali julkaistaan 2.5.2023 klo 12.00. Valintakoetehtävät perustuvat ennakkomateriaalin lisäksi koetilaisuudessa mahdollisesti jaettavaan aineistoon. Ennakkomateriaalina ja aineistona voidaan käyttää myös englanninkielistä aineistoa.

Ennakkomateriaaliin pääset tästä linkistä. (Linkin sisältö päivittyy 2.5.2023 klo 12.00.)

Edellisten vuosien valintakokeet

Oikealla linkit viime vuosien sosiaalityön yhteisvalinnan valintakokeisiin sekä niiden pisteytysperusteisiin.

 

 

Edellisten vuosien valintakokeet ja pisteytysperusteet:

Yksilölliset järjestelyt valintakokeeessa

Valintakokeen yksilöllisten järjestelyjen hakemisen määräaika: 6.4.2023 ennen klo 15.00.

Yksilöllisiä järjestelyjä haetaan siitä yliopistosta, jossa hakija on ilmoittanut osallistuvansa valintakokeeseen.

 

Tustustu alta yksilöllisten järjestelyjen hakmista koskeviin yliopistokohtaisiin ohjeisiin, jos tarvitset valintakokeeseen yksilöllisiä järjestelyjä esim. terveydellisistä syistä.

Valintakoepisteet-palvelu

Voit tarkastella digitaalisissa valintakokeissa antamiasi koevastauksia ja niiden pisteytyksiä Valintakoepisteet-palvelussa. 

 

Valintakoepisteet-palvelun ohjeistus päivittyy tälle sivulle kevään 2023 aikana.