Uutiset

Sosiaalityön tiedeblogi perustettu

14.2.2020 13:00

Sosnet on lanseerannut uuden Sosiaalityön tiedeblogin, jonka tarkoituksena on popularisoida sosiaalityön tiedettä ja sosiaalityön tutkijoiden tekemää tutkimustyötä.

Blogi on syntynyt tarpeesta tehdä näkyväksi sosiaalityön tutkijoiden tekemää tutkimustyötä ja mahdollistaa tutkimukseen perustuvien puheenvuorojen kautta osallistuminen yhteiskunnalliseen keskusteluun. Blogin toimituskunnan muodostavat VTT Harry Lunabba ja YTT Maija Mänttäri-van der Kuip.

Blogissa julkaistaan puheenvuoroja, jotka perustuvat esimerkiksi sosiaalityön empiiriseen tutkimukseen, sen teoreettisiin kysymyksiin tai käytännön ja teorian yhdistämiseen. Tämän lisäksi puheenvuorot voivat olla vaikkapa kirja-arvioita tai konferenssiraportteja, joissa sosiaalityötä käsitellään tieteenalalle tunnusomaisten kysymyksenasetteluiden välityksellä. Blogissa voidaan esitellä myös kansainvälisiä tieteenalan tutkimuksia ja teoreettisia avauksia.

Uuteen tiedeblogiimme ja sen ensimmäiseen ilmastonmuutosta koskevaan julkaisuun voi tutustua osoitteessa: https://sosiaalityontiedeblogi.home.blog/

Mikäli olet kiinnostunut tarjoamaan tekstiäsi julkaistavaksi Sosiaalityön tiedeblogissa, tutustu kirjoittajille tarkoitettuihin ohjeisiin https://sosiaalityontiedeblogi.home.blog/kirjoittajan-ohjeet/.

Blogin toimituskuntaan saat yhteyden lähettämällä sähköpostia seuraavaan osoitteeseen: sosiaalityontiedeblogi@gmail.com.