Tervetuloa SOPPIIN!

Soppi on Sosnetin verkko-oppimissivusto.

Sivusto on tarkoitettu erityisesti sosiaalityön perus- ja jatko-opiskelijoille sekä sosiaalityön opettajille/ tutkijoille.Tältä sivustolta löydät yhteisesti tuotettuja verkko-oppimateriaaleja ja verkoston yksiköiden tarjoamia valtakunnallisia verkkokursseja.

Sosiaalityön yliopistoyksiköiden opetusyhteistyö on sosiaalityössä aktiivista ja innovatiivista. Opetusyhteistyötä on tehty pitkään ja se on vakiintunutta. Erityisesti verkkovälitteistä opetusta on kehittänyt verkko-opetuksen työvaliokunta, mutta myös perusopetuksen työvaliokunta on miettinyt ratkaisuja opetusyhteistyön tiivistämiseen.

Soppi on monipuolinen kattaus sosiaalityössä ja sen opinnoissa tarvittavaa tietoa. Kivijalan muodostavat valtakunnalliset verkkokurssit, joiden yhteisestä toteuttamisesta Sosnet-verkostolla on kokemusta yli kymmenen vuoden ajalta. Valtakunnallisten verkkokurssien lisäksi Sopista löytyy erilaisia oppimateriaaleja niin itseopiskeluun kuin opetuksessa hyödynnettäväksi. Soppi on rakennettu sulautuvan oppimisen periaatteiden mukaisesti.

Tervetuloa tutustumaan Soppiin!