Uusimuotoiset erikoissosiaalityöntekijän koulutukset

Kiinnostaako uuden oppiminen? Tai verkostoituminen valtakunnallisesti muiden asiantuntijoiden kanssa? Tule opiskelemaan uusimuotoiseen erikoistumiskoulutukseen.


Erikoissosiaalityöntekijän koulutuksen opiskelijavalinnat on viimein saatu päätökseen Hyvinvointipalvelujen ja Kuntouttavan sosiaalityön erikoisaloilla. Helsingin, Itä-Suomen ja Lapin yliopistot ovat ilmoittaneet kaikille hakijoilleen opiskelijavalinnan tuloksista. Kiitokset mielenkiinnosta kaikille hakijoille! Saimme hyvän ja monipuolisen joukon motivoituneita opiskelijoita kummallekin erikoisalalle. Seuraavat erikoissosiaalityöntekijän koulutuksen opiskelijahaut tulevat todennäköisesti aikaisintaan vuonna 2018.

Sosiaalityön toimintaympäristön muutokset tuottavat uusia osaamistarpeita, joihin on tärkeää vastata henkilöstön osaamista uudistamalla. Erikoissosiaalityöntekijän koulutus (70 op) on suunnattu kaikille sosiaalityöntekijöille, joilla on kiinnostusta vahvistaa ja syventää osaamistaan omalla työkentällään. Koulutus voidaan suorittaa reilussa kahdessa vuodessa työn ohessa opiskellen.

Sosiaalityön erikoisaloja ovat:

  • Hyvinvointipalvelut
  • Kuntouttava sosiaalityö
  • Lapsi-, nuoriso- ja perhesosiaalityö
  • Rakenteellinen sosiaalityö

Uusimuotoisen erikoissosiaalityöntekijän koulutuksen esite (avautuu uuteen ikkunaan)

 

fb_postauskuva_700x580px.jpg