Uusimuotoiset erikoissosiaalityöntekijän koulutukset

Kiinnostaako uuden oppiminen? Tai verkostoituminen valtakunnallisesti muiden asiantuntijoiden kanssa? Tule opiskelemaan uusimuotoiseen erikoistumiskoulutukseen.

Sosiaalityön toimintaympäristön muutokset tuottavat uusia osaamistarpeita, joihin on tärkeää vastata henkilöstön osaamista uudistamalla. Erikoissosiaalityöntekijän koulutus (70 op) on suunnattu kaikille sosiaalityöntekijöille, joilla on kiinnostusta vahvistaa ja syventää osaamistaan omalla työkentällään. Koulutus voidaan suorittaa reilussa kahdessa vuodessa työn ohessa opiskellen.

Sosiaalityön erikoisaloja ovat:

  • Hyvinvointipalvelut
  • Kuntouttava sosiaalityö
  • Lapsi-, nuoriso- ja perhesosiaalityö
  • Rakenteellinen sosiaalityö

Uusimuotoisen erikoistumiskoulutuksen ensimmäinen koulutuskierros käynnistyi kaikilla erikoisaloilla vuosien 2016 ja 2017 aikana. Seuraavat erikoissosiaalityöntekijän koulutuksen opiskelijahaut tulevat keväällä 2018 Rakenteellisen sosiaalityön erikoisalalla, syksyllä 2018 Lapsi-, nuoriso- ja perhesosiaalityön erikoisalalla ja syksyllä 2019 Kuntouttavan sosiaalityön erikoisalalla. Hyvinvointipalvelujen seuraavasta opiskelijahausta ei ole tehty vielä ratkaisuja. Haku on todennäköisesti aikaisintaan siinä vaiheessa, kun edellinen koulutus päättyy (kevät 2019).

Uusimuotoisen erikoissosiaalityöntekijän koulutuksen esite (avautuu uuteen ikkunaan)

 

fb_postauskuva_700x580px.jpg