Uusimuotoiset erikoissosiaalityöntekijän koulutukset

Kiinnostaako uuden oppiminen? Tai verkostoituminen valtakunnallisesti muiden asiantuntijoiden kanssa? Tule opiskelemaan uusimuotoiseen erikoistumiskoulutukseen.

LISÄHAKU

Erikoissosiaalityöntekijän koulutukseen Kuntouttavan sosiaalityön erikoisalalla järjestetään lisähaku 21.12.2016-11.1.2017. Hakemuksen on oltava perillä 11.1. klo 15 mennessä Lapin yliopistossa. 

Haettavana on 3 opiskelupaikkaa Lapin yliopistoon. Opetus järjestetään vuorotellen Lapin, Tampereen ja Turun yliopistossa ja verkko-opetuksena. Kevään ensimmäinen lähiopetusjakso pidetään 9.-10.2.2017 Rovaniemellä. Lisätietoja (mm. hakuopas ja hakulomakkeet) tämän sivun alasivuilta.


Opiskelijavalinnat on tehty syksyn 2016 haun osalta Hyvinvointipalvelujen erikoisalalla. Helsingin ja Itä-Suomen yliopistot ovat ilmoittaneet kaikille hakijoilleen opiskelijavalinnan tuloksista. Seuraavat erikoissosiaalityöntekijän koulutuksen opiskelijahaut tulevat todennäköisesti aikaisintaan vuonna 2018.

Sosiaalityön toimintaympäristön muutokset tuottavat uusia osaamistarpeita, joihin on tärkeää vastata henkilöstön osaamista uudistamalla. Erikoissosiaalityöntekijän koulutus (70 op) on suunnattu kaikille sosiaalityöntekijöille, joilla on kiinnostusta vahvistaa ja syventää osaamistaan omalla työkentällään. Koulutus voidaan suorittaa reilussa kahdessa vuodessa työn ohessa opiskellen.

Sosiaalityön erikoisaloja ovat:

  • Hyvinvointipalvelut
  • Kuntouttava sosiaalityö
  • Lapsi-, nuoriso- ja perhesosiaalityö
  • Rakenteellinen sosiaalityö

Uusimuotoisen erikoissosiaalityöntekijän koulutuksen esite (avautuu uuteen ikkunaan)

 

fb_postauskuva_700x580px.jpg